B kullens MH!

Sent men tillslut så kom en uppdatering. Trots att MH testet skedde för en tid sedan har jag ändå inte lyckats för över filmerna så att de kan visas i datorn, typiskt att två personer med obefintliga IT kunskaper lever under samma tak.

I vilket fall som helst finns några bilder, och fler får komma när hjälp har uppsökts. Vill börja med att tacka alla fantastiska valpköpare för deltagandet på MH, men också för att ni har de bästa hemmen till vovvarna! Vilken dag vi hade, fint väder och alla från kullen var samlade.

Och hur gick det då? Jo, så bra att testledare och domare var imponerade över samtliga hundar. Man kunde se likheter mellan dem i hanteringen av situationerna, där alla löste dem på ett exemplariskt sätt. Inte en kvarstående rädsla så långt det var möjligt, alla var glada och spralliga från början till slut. De reagerade på momentet för att snabbt avreagera och inte bry sig ett skvatt om det som varit, möjligen passa på att pussa på ett spöke eller varför inte erbjuda en kotte att leka med? 😉

Med ett leende på läpparna fick jag följa alla dessa ”små” gullungar som alla är personliga på sitt eget sätt, men likheten är humor och glädje hos dem alla. De bjöd på skratt och en dag man sent ska glömma 😀 ”Bättre än många brukshundar, dessa linjer borde användas vidare i avel” fick vi höra!

img_2142

Husse fixade mat och fika!

img_2146

Och detta med gruppfoton är alltid lika roligt! Lyckades med fina bilder denna gången också :)

img_2159img_2164

Från vänster: Kristina och Max, Roger och Bris, Ann-Lena och Jeff, Anders och Biggles, Heinz och Kajsa, Anette och Siri.

Fina bilder på ekipagen:

img_2168

img_2201

img_2182

img_2186

img_2211

Och Siri med matte Anette fick jag ingen bild på, men eftersom vi nästintill bor grannar så får vi uppdatera med en senare 😀

Så, stolta och glada uppfödare kan vi vara :) roligt också att vi ser nästan alla av dem med så jämna mellanrum, så snart som om två veckor är en stor skala på barmarks SM! :)