Tecken på dräktighet?

Susa börjar visa olika tecken på att det kan finnas bebisar i magen! 😀 Nu är hon inne på v 4 och matlusten pendlar lite, några dagar nu har det inte riktigt smakat. Pojkarna tycker hon luktar lite extra intressant. Hon är dessutom lite annorlunda och lägger sig gärna för sig själv, jobbigt att ha någon inpå sig.

Vi får se, antingen är hennes något sänkta underlinje ett tecken på för mycket mat och ett tecken på att hundarnas semester börjat, eller ett tecken på små minisar som utvecklas. Hennes beteende hoppas jag tyder på dräktighet och inget tillhörande efter löp!

Annars tränar vi lydnad, går härliga promenader och njuter på gården i vårsolen :) Resten av gänget kör lite drag framför cykeln när vädret tillåter!

imageSusa

imageimage

Axaimage
Puls!

Date i Norge och mycket annat!

Här är man sällan stilla på Stenkulla. Susa började visa extra intresse för Farrax och i ren hysteri for jag och Susa till Norge på date. Eftersom det hela ägde rum över påsk fanns ingen chans att via veterinär få veta via blodprov hur damen låg till i löpet. Har man väntat ett helt år på detta tillfälle blir man ganska ivrig, eller rättare sagt hysterisk, att missa de magiska dagarna. Och ja, resultatet blev fyra dagar för tidigt. En trevlig kväll blev det hos Stenkullatorpets A’Xtra med familj när vi för enda gången sedan leverans hade vägarna förbi! Vilken fin tjej och så fint hon har det :)

Boende hos trevliga och glada människor, skidor i strålande väder, en sväng till Holmenkollen för att åka skidor samt se NM stafetten och sprinten i Trysil där Morjo och Rock var till start med matte och husse gjorde att veckan var riktigt rolig! Xtra och husse Henrik deltog också, och vilket team! En duktig kille på skidor och en långbent snabb vovve gjorde att de gjorde så fina resultat!

Tillslut kom rätt dag för Susa och Morjo och tre lyckade dagar avslutade en rolig vecka i Norge! image

Jag tog med en riktig förkylning från Norge också, en sak som är kvar för att stanna ett tag som det verkar. Inne på andra veckan och en hosta som kräver stark mage/rygg, och har man inte det får man  träningsvärk. Rösten försvann lördag eftermiddag, kunde inte få fram ett ljud. Det som hände när jag försökte prata var tårar rinnande ner för kinderna. Helgen efter hemkomst bestod av vårens första och enda barmarkstävling, i Vaggeryd. Det var familjen på stenkulla inklusive Vinzo med matte och husse som for iväg. Efter första dagen ledde Husse och Axa cykelklassen och Vinzo och Göran låg tvåa tätt bakom. På söndagen vändes resultatet och Göran och Vinzo tog segern och husse och Axa på andra plats! 😀 två duktiga Stenkullare! image image

Matte och Puls startade lördag då jag ”kände mig lite bättre”, uppenbarligen en ren och skär övertalan eftersom jag blev sämre sen. Vi ledde vår klass och hade ett så fint lopp! Vi nöjde oss med det och roade oss med att på söndagen prata med massor av roliga hundmänniskor, eller, viskade till dem!

Nu en helg med lydnad på schemat!