En helg med allt bra!

Vi har varit i Orsa under helgen och spenderat tid med hundar, träning och trevliga människor! Vi kom fram till våra kära vänners vackra gård i Gesunda på fredag kväll, där vi bodde under helgen. Detta är då Stenkullatorpets A’Vinzos ställe 😀 

  
Under lördagen var det skidor som gällde, Grönklitt hade lyckats trolla fram ca 1,3 km spår. Till mattes (och husses) stora glädje var detta ett träningsläger för ett gäng tjejer vilket gjorde att matte mötte upp Tiina och resten av tjejerna och fick mycket hjälp! Husse kunde fokusera på sitt 😉 Tiina var bra på att lära ut. Min skräck har ju varit backarna (läs lätt sluttande utför) men med Tiina åkandes bakom kan man inte fuska 😉 och hör och häpna, innan helgen var till ända var det inte så farligt mer! Tusen tack för hjälpen Tiina!

Efter passet blev det en mysig lunch hos Rex med familj, där vi också fick träffa fina Stenkullatorpets A’King! Därefter så tränades hundarna. Matte for till slalombacken för att löpträna, där hundarna kunde fara runt lösa och glada. En nedfart var perfekt miljöträning för hundarna, massor av stora plastfigurer! :) 

 Det där är ju jag – tänker han med det bästa självförtroendet!
Söndag morgon samlades vi igen. Det blev två timmar ute. Husse hade tänkt det från början dessutom. Jag däremot åker ju inte hysteriskt för träningens skull utan fokuserar på att lära mig. Efter 45 minuter ger benhinnor och fötter upp och värken släpper, det börjar då bli riktigt kul 😉 

Sedan hem för lunch hos våra vänner i Orsa där Stenkullatorpets A’Rocco bor. Riktigt roligt att se deras nya fina hus. Mycket mys med en liten knähund på 35 kg från blev det, innan vi sedan for hem till Stenkulla igen!

Som ni ser har vi blivit bortskämda med det mesta under helgen, trevliga människor, massor av mysiga hundar och mat :) tack alla för en kanonhelg!

Alla fria!!

Jippie!!! Idag kom glada besked på posten! Alla hundar på Stenkulla är friröntgade både på höfter och armbågar 😀 

Som dessa far runt som yra höns och njuter av livet anades inga fel. Men man vet aldrig, och känslan av att faktiskt veta hur hundarna ser ut och att utgångsläget är perfekt känns otroligt bra. 

  
 
  

 

Trötta mätta nöjda!

Nu är hela gänget med! Susa har vilat tillräckligt och kan vara sig själv igen. Hon är nämligen inte det när hon måste tvingas vila. Ute på rastrundan funderar hon alltför många gånger på att ta sig en tur över skogen, då det är mycket energi i den rappa kroppen! :) 

  Det är många fina löprundor i skogen, hösten är allt bra härlig!

  
   
    
 
  
Nu när barmarks säsongen är slut, ser vi fram mot vinterns påhitt! Mycket nöjda över hundarnas prestationer, som ger allt de kan och lite utöver! Nu har vi laddat skafferiet med bra mat inför starten på vintersäsongen 😉 

Vi vill så klart tacka våra sponsorer Royal Canin för ett fint samarbete!