Vila sig i form!

Ja, både matte och Slagga gör det.. Matte har varit risig ett tag och Slagga är nu riktigt trött. Hon tycker dock att alla ska upp på morgonen, och när husse gått till jobbet och matte satt sig vid datorn, då kan hon sova igen! Bara för att hon måste vila ska väl inte någon annan slappa för det?! Uppenbarligen inte.. 

Hon har sina idéer ibland minsann.. Hon är inte riktigt som alla andra men mycket bra ändå! Tydligen en skön sovställning!

Livet på skogen!

På tal om mångfald.. Igår kväll stod Helge på ena sidan ladan på hygget och på andra sidan stod Bambi 😉

Betydligt större mysfaktor än huggormarna och fästingarna. 

Slagga då, något pendlande i temp. Husse skulle ut på en cykeltur och hon blev så glad, ställde sig vid cykeln, var fast besluten att hon skulle med! Tyvärr blev det inomhusvistelse med matte istället. Snacka om att viljan finns!Tillräckligt! 

Ja, om det ändå vore tillräckligt med oflyt någon gång! Fick igår kväll åka akut in till Karlstad med Puls som blivit ormbiten, närmare bestämt vid 22 tiden. Hösten bjöd på ormbett och anaplasma för Farrax, startar våren med ormbett på Puls och total klåda på Farrax. Fästingar och ormar?! Underbara mångfald, men snälla för helvete, måste den vidrigaste delen av mångfalden hänga med på min promenad? Finns gärna till, men inte intill mig och vovvarna..Kröp upp i mattes famn i väntan på doktorn!

Stackarn, ser ut som en badboll, hoppas han hämtar sig fort!Som man bäddar får man ligga!

Slagga och jag har bäddat iordning ordentligt i valplådan som husse gjort! Först gav Slagga blicken som sa: ”ja, så bra att du bäddat åt dig på golvet, det var så trångt i sängen inatt” och hoppar upp i sängen. Sedan tog vi en gemensam mysstund däri, och hon fattade grejen 😉 hon vill så gärna ligga intill och vara med, men det är lite jobbigt åt henne nu! Hoppas hon känner sig nöjd i boendet, det verkar så då det hörs ljudliga snarkningar därifrån just nu och har inte klivit ur än. Eftersom man inte vet hur många det kommer, och många chansar på fler än vad det finns platser i mjölkbaren, har vi idag handlat valp ersättning! 

Så fort hon ligger på sidan syns små kickar, lägger man handen på så får man sig en smäll 😉 

Tjock, snygg, glad och bortskämd! 

Ja, det låter ju strålande! Har just nu en vilande Slagga intill mig. Vi boar och myser. Idag har matte varit på shopping, för Slaggas del. Jag tror Ikea i Karlstad anpassat sortimentet tills fröken här ska valpa, rabatt på massor av saker som Slagga behöver! Mjuka plädar och kuddar till valplådan, efter någon tvätt kan den kastas och bytas mot nya. Valparna har fått sina första leksaker :)

Omöjlig att ta kort på stående! Dels går svansen i skyhög hastighet och drar med sig hela bakdelen, dels så tycker hon själv att hon är värd allt godis om hon sätter sig ner. Nu ligger hon mitt på sängen och snarkar. 

Givmilda hundar! 

Axa, har vuxit till sig i både kropp och knopp. Mysig liten varelse det där med oerhört speciella efenskaper! Ett energiknippe, men som kopplar av riktigt fint inne nu förutsatt att hon har fått aktivering och mys. Igår tyckte hon att hon var en riktig snäll tjej, som kom med en rutten sork i munnen och var hur stolt som helst! Den överlämnades  och åts inte upp.. Men, trots det så vaknade vi inatt av en doft så hemsk! Det var omöjligt att somna om, fönstren på vid gavel resten av natten. Alla hundar sov som stockar. Hon kan hon, det mesta också! 

Rapport!

Nu sparkar det för fullt i magen på tjejen, har vi just fått meddelande om! Blir de lik sina föräldrar tränar dom nog just nu, innan de lägger sig till rätta och vilar 😀Trött, men alltid glad Slagga! Hon vilar mycket nu..

Vi gillar olika!

Dessa två är oförskämt söta. Puls har valt sin vän för livet. 

När någon hund kommer nära en vilande Puls, hör man en litet knorrande som föreställer kom inte hit. Men, det är knäpptyst om hunden är röd. 

När Farrax lagt sig till rätta, kommer en Puls och myser ner sig i den röda pläden 😉

Äter lite tuggben..