Kärleksbekymmer

Nu är det bokat, kastrering för Puls den 10 mars. Det är med vemod ska tilläggas. Han är en fin, duktig hane med mjuk mentalitet. Positiv till allt och har inga utåtagerande beteenden. Så anledningen är egentligen att han blir så besvärad i hjärtat när tikarna löper. Han är ingen högljud hund, så han är inte störande hemma utan det är för gans egen skull då det tar på honom. Hundar är dessutom intelligenta små godingar som kan komma på det mest smarta och snabbt kan det gå! Eftersom tikarna är hans helsyskon och systerdotter skulle en olyckshändelse vara en kaos!
Farrax är kastrerad pga att en av stenarna var placerad i magen. När Susa löper, blinkar med tindrande ögon och visar sig från sin bästa sida tycker han bara att hon är löjlig och står i vägen! Passerar henne och håller istället koll på vad som lagas för mat vid spisen eller vart leksakerna är, rätt skönt 😉

Ärlighet varar..

Susa slutar inte att imponera och ge vad hon kan och lite därtill! I helgen har de fått jobba. Vi tog en tur till Fredriksberg både lördag och söndag. Lördag kördes 10 km lina och söndag samma sträcka pulka (med husse såklart). Inte lätt att hitta träningsmöjligheter till de små när vintern är en ren katastrof.

(null)

(null)

Det är en plåga att lasta alla vovvar och inse att en bur är tom. Lika sorgligt var gång <3 (null)
Denna fina, fina lilla varelse med navelbråck jätteöron och jättefötter.. Man kan inte se sig nöjd!

Många hjärtan!

Dystra dagar avlöser varandra..
Vi har så många underbara människor omkring oss. Fina tankehälsningar kommer från alla håll! Idag på alla hjärtans dag kom Vinzo med familj hit med fika och present till vuxna och små leksaker till de små. Vinzo är en busunge med massor av positiv energi, bus uppöver öronen, saknar kroppskontroll och så stabil och fin mentalitet – precis perfekt i den åldern skulle jag vilja säga. Han och Farrax leker oavbrutet och har verkligen funnit varandra.

(null)

Till veckan drar VM i Tyskland igång, dit småvovvarnas pappa är påväg med matte Tina, vi håller alla tummar och tassar och önskar er stort lycka till!
Hoppas alla våra vänner haft en fin dag!

Om ordet rättvisa fanns..

7,5 fina månader var vad vi fick, fulla av bus och så mycket glädje. Tanken på att inte få krama dig, titta in i dina stora ögon eller snosa på din silkeslena svarta päls igen gör mig helt förkrossad. Du var så ödmjuk och lyhörd. Vi var lite osams en enda gång under din livstid, du stal mat från bänken men vi kom direkt överens om att det inte var tillåtet.
Det var liksom du och jag från första stund. Du väntade på mig varje kväll tills jag var klar så vi kunde gå upp tillsammans trots att alla gick till sängen i förväg. Varje morgon när klockan ringde var det 10 minuters obligatoriskt mys, du skulle ligga på min arm. Du lämnade inte mig utom synhåll på promenaden och du var först med att komma när jag ropade. Varje dag på jobbet, längtade jag hem till dig.
Om jag kunde trolla, eller om någon form av rättvisa hade funnits, hade vi delat många händelserika och lyckliga år tillsammans.
Jag har så svårt att gråta och speciellt inför andra, nu rinner tårarna hela dagarna och jag gråter inför hela världen.
Du har aldrig lämnat gården förr. Likt varje kväll sedan du föddes här på Stenkulla gick ni ut för att kissa kvällen. Något hände och ni försvann, du och din syster. Hon kom tillbaka efter en timme, men inte du. Jag visste att något hade hänt dig, det var inte likt dig. Vi upptäckte direkt att ni var borta så vi letade, ropade och visslade och fortsatte med det länge.
Lördagnatten den 7 februari togs det finaste från mig, min lilla kille som jag följt sedan hans första andetag på jorden. Han gick bort i en olycka med ett tåg. Att få bära en liten gosse från rälsen som inte börjat sitt liv på riktigt kan milt uttryckas som den värsta mardrömmen. Rälsen ligger långt bort och snön är så djup, hur kan det vara möjligt?
Stenkulla är mörkt, tyst och tungt. Vill tacka alla omtänksamma människor som finns runtomkring.
Älskling, jag saknar dig så mycket!

IMG_0584-0.JPG

IMG_0568-3.JPG

< src="http://www.stenkullatorpet.se/wp-content/uploads/2015/02/IMG_0563.jpg" alt="IMG_0563.JPG" class="alignnone size-full" />

IMG_0366.JPG

IMG_0255.JPG

IMG_0184.JPG

IMG_0108.JPG

IMG_0563.JPG