Stenkullaskogen är fylld med lyckliga rallybäbisar!

En ledig dag för matte med soligt väder är perfekt för valp promenad i skogen. Gänget delas in två och två per promenad, för att man ska följa de tvåbenta och inte bara bära iväg. Dom är riktigt rappa i benen nu, och vägen för dem är rakt fram! Med på turerna var Farbror Röd och Fröken Fin, som aldrig far iväg längre än vad som är önskvärt! De fick visa de små hur man uppför sig i skogen!
Det finns mycket att uppleva och lära minsann. Dagens smakupplevelse var en hög älgskit, och dagens lärdom var att man inte pysslar med sånt 😉
Det var hungriga små vildar som körde huvudet i skålarna idag! Snosandet får vänta tills senare 😉

Stenkullatorpets Anda blev norska!

Lilla söta fröken sov lugnt och skönt hela vägen hem till Norge. Väl hemma på kvällskvisten hade natten gått bra, då husse på bilden sov tillsammans med Anda första natten. Hon kände sig trygg i sin nya familj på en gång, tänk så bra dom kan få det!

IMG_9695

Husse och matte med sin nya familjemedlem :)

IMG_4509

IMG_5013

Vi önskar er lycka till, så ses vi i vinter! Ni kommer bli ett kanon team!

 

 

Här råder inga sömnproblem!

Alla underbara fyrbenta är nöjda, då menar jag alla 10 som faktiskt i dagsläget befinner sig här. Om det är matte som har turen att vara ledig, eller husse som har turen att vara på jobbet låter jag vara osagt! 😉

Igår skulle det handlas och inget passar bättre än att rycka med sig några av valparna i bilen för att miljöträna lite, på såväl stadsliv som bilåkande. Tre av dem fick följa med och ta en promenad över torget en och en. Man kan nog inte ens ana spänningen!

WP_000920

Idag fick Farrax jobba lite, vilket var alldeles för efterlängtat efter att ha gått på antibiotika och tvingats göra ingenting i drygt tre veckor. Ett uppletande med 5 föremål. Av resultatet att bedömma har han saknat sina uppgifter. Den första minuten var näsan inte på alls och benen sprang ifrån hjärnan. När allt föll på plats efter 60 sekunder gick det som en dans! :)

Givetvis fick två av bäbisarna som inte var med till stan igår, bli med till trollskogen idag istället. Lyckan var total!

WP_000928

Det tar på krafterna att vara liten, det var inga större problem att lägga igen ögonen när vi väl var hemma igen!

WP_000932

WP_000937

Susa har fått lite hjärngympa idag och resten av de stora ska få sitt framför cykeln med husse ikväll!

Valparna hittar hem!

Ni som följt vår gamla hemsida vet om vår första valpkull, som den här veckan fyllt 8 veckor och är väl förberedda för att få komma till nya hem. Framförallt den sista veckan har de större krav på innehållet av sina dagar och vill uppleva nya saker hela tiden.

Idag är dagen då Stenkullatorpets Allvar fick möta sin nya familj! Efter ett bad och fixade naglar tog han flyttväskan och åkte hem!

CIMG1729

Givetvis vill vi önska er lycka till med den mysiga lilla killen, det syns att han hittat rätt! Vi tvekar inte på att det kommer bli super bra. Vi har turen att bo bara ett par mil från varandra så det ska bli spännande att följa er framöver!